Filosofie

U kent dat wel. U bent het ergens niet mee eens, of u bent benadeeld. Eigenlijk wilt u verhaal halen, maar de kosten voor juridische bijstand dekken de baten niet. En zo zijn er meer zaken met juridische aspecten, waarbij menigeen uit kostenoverwegingen al bij voorbaat geen jurist inschakelt en besluit de kwestie maar zelf te regelen. Met teleurstelling als gevolg, omdat de zaak niet goed is aangepakt.

Van Kaldekerken Juridisch Adviesbureau, gespecialiseerd in niet-strafrechtelijke zaken, vindt dat kwalitatief juridische bijstand voor iedereen mogelijk moet zijn. Onder alle omstandigheden. En ook een kleine juridische oriëntatie mag geen torenhoge rekeningen opleveren.

Dankzij de kleinschalige opzet van het adviesbureau wordt het mogelijk om met uurtarieven te werken die betaalbaar zijn voor iedereen. Voor mensen met weinig draagkracht zal in enkele gevallen het honorarium afgestemd worden op deze draagkracht en het (financiële) belang. Soms is het ook mogelijk de kosten geheel of gedeeltelijk op de tegenpartij te verhalen. Bijvoorbeeld bij incasso.

Wenst u juridische bijstand, dan krijgt u vanzelfsprekend een indicatie omtrent de juridische haalbaarheid en de daarmee samenhangende gaande kosten; het oriënterende gesprek is vanzelfsprekend kosteloos. Evenals een enkelvoudig consult per e-mail voor een primaire beoordeling over een juridische aangelegenheid.

Mail uw vraag gerust, dan weet u in ieder geval waar u aan toe bent.

"Juridisch advies moet betaalbaar blijven"

 

 

 

Filosofie

Conflictadvisering
Bemiddeling en overleg met instanties
Advies en begeleiding procedures
Advies inzake arbeidsrechtelijke aspecten
Advies inzake het sociaal zekerheidsrecht
Opstellen contracten en algemene voorwaarden
Juridische correspondentie
Incasso activiteiten
Bezwaar- en beroepsschriften
Vertegenwoordiging bij hoorzittingen
Opzetten statuten en huishoudelijk reglement
Contact